Digitale Fabriek PC mask
Share to linkedin Twitter
 
Realiseer UW digitale fabriek
De naadloze integratie van de gegevens over de industriële waardeketens zullen meer en meer aan belang winnen en worden een belangrijk criterium voor de overleving van de ontwikkeling / productiebedrijven. De “Digital Factory” divisie streeft ernaar haar klanten te voorzien van een uitgebreid portfolio van hardware en software producten die de volledige integratie van de gegevens van de ontwikkeling, productie en leveranciers in staat stelt. De complete digitale representatie van de gehele fysieke waardeketen is ons uiteindelijke doel. We noemen het oplossingsplatform dat we voor dit doel hebben gecreëerd "Digital Enterprise".
 
Onder het DF product portfolio worden vandaag al grote delen van de product- en de productie levenscyclus vloeiend verbonden. Krachtige Product Lifecycle Management (PLM) software, bijvoorbeeld, stelt ons in staat nieuwe producten te ontwikkelen en optimaliseren op een volledig virtuele basis. In de reële productie wereld zorgt het Totally Integrated Automation (TIA) concept, dat zijn waarde voor ongeveer 20 jaar heeft bewezen, voor een efficiënte interoperabiliteit van alle automatiseringscomponenten. De TIA Portal, bijvoorbeeld, maakt al aanzienlijke tijd- en kostenbesparingen in engineering mogelijk.
 
In nauwe samenwerking met haar partners binnen Siemens en in het bijzonder de “Process Industries and Drives (PD) divisie, levert de Digital Factory divisie een groot en uniek portfolio van PLM-software tools, industriële automatisering en aandrijftechniek afgestemd op de individuele behoeften van de klant in verschillende discrete voldoen industriegebieden.
Daarnaast kunnen DF klanten vertrouwen op de inzet van de divisie, aan de lange termijn ontwikkeling van hun bedrijven. Het beschermen van de investeringen van onze klanten nu en in de toekomst - een bijzonder belangrijke overweging in de software-industrie - is één van de belangrijkste pijlers van Siemens bedrijfsstrategie. En als het gaat om het vormgeven van de toekomst van de industrie, DF is een drijvende en trendsettende kracht, die zich aansluit bij haar partners wereldwijd bewezen baanbrekende technologie om de productiviteit te verhogen en de bescherming van concurrentievoordeel.
 

             

 

Digital Factory Tour

 Digitalisatie verandert alles  Smart Innovation Platform