Automotive en transport PC mask
Share to linkedin Twitter
Tegenwoordig hebben consumenten overal ter wereld meer keuze dan ooit op het gebied van voertuigen. Dit gegeven stelt hoge eisen aan de autobouwers en aan hun toeleveranciers om innovatieve voertuigen van hoge kwaliteit zo efficiënt mogelijk te produceren. Onze product lifecycle management (PLM) oplossingen voor de automotive- en transportindustrie helpen om het overzicht te houden in een complexe markt door betere beslismodellen mogelijk te maken die hoogwaardiger producten opleveren.
 
Automotive-fabrikanten
Met systeemgedreven productontwikkeling op basis van de Siemens PLM-software bouwt elke automotive-fabrikant het juiste product op de juiste manier.   Automotive-leveranciers moeten strikt op tijd leveren en hun winstgevendheid bewaken. Zij passen systeemgedreven productontwikkeling toe om het juiste product op het juiste moment en op de juiste manier te bouwen.
 
Body-systemen
Systeemgedreven ontwikkeling en productie voor automotive body-ontwerpen, van het eerste concept tot aan ontwikkeling en productie.  
 
Elektronica & software (mechatronica)
Interdisciplinaire elektronica-oplossingen voor het integreren van softwaregedreven systemen met mechanische functies, elektrische bedrading en elektronische besturingen in één alomvattende product- en procesomgeving.  
 
Powertrain-systemen
Systeemgedreven productontwikkeling voor de gehele levenscyclus van automotive-aandrijflijnen, van de eerste ontwikkeling tot aan productie, onderhoud en ondersteuning.
 
Meer informatie over Automotive and Transportation op de Siemens PLM Software website.