Consumentenproducten en retail PC mask
Share to linkedin Twitter

Consumentenproducten en retailbedrijven hebben te maken met conflicterende uitdagingen. Merk- en huismerkfabrikanten moeten niet alleen innovatieve producten en verpakkingen creëren, maar ze hebben ook te maken met wet- en regelgeving, duurzaamheidsdoelstellingen, complexe toeleveringsketens, grootschalige productieprocessen, stijgende materiaalkosten en veranderend consumentengedrag. Product lifecycle management (PLM) helpt bij al deze uitdagingen, zodat u beter geïnformeerde besluiten kunt nemen en betere producten kunt creëren.   

Kleding, schoenen & accessoires
Siemens levert een krachtig systeem voor het ontwerp en de productontwikkeling van duurzame kleding, schoenen en accessoires over de gehele waardeketen.
 
Durables, softlines & hardlines
Siemens combineert virtueel modelleren met centraal gegevensbeheer, en vormt daarmee het ideale platform voor productontwikkeling en marktintroductie van durables, softlines en hardlines. 
 
Voeding & drank
Wij leveren oplossingen voor het ontwerpen van verpakkingen, samenwerking in de toeleveringsketen en het beheer van recepten bij de productontwikkeling van voeding en dranken.
 
Huishoudelijke & persoonlijke verzorging
Product Lifecycle Management-systeem voor het samenstellen, het verpakkingsontwerp, samenwerking, inkoop en marktintroductie van producten voor huishoudelijke en persoonlijke verzorging.
 
Meer informatie over Consumer Products and Retail op Siemens PLM Software website.