Energie- en nutsbedrijven PC mask
Share to linkedin Twitter

 

Met de PLM-software van Siemens krijgen partijen in de energie- en nutssector, dienstverlenende bedrijven en producenten van installaties op eenvoudige wijze toegang tot een groot aantal bewezen effectieve software-oplossingen. Deze oplossingen maken optimale samenwerking mogelijk in de toeleveringsketen op het gebied van ontwerp, constructie, onderhoud en afvoeren van bedrijfskritieke infrastructuur. 
 
Toeleveranciers van energie- & nutsbedrijven
Product lifecycle management voor het ontwerp en de productie van installaties , met state-of-the-art 3D CAD, CAM, CAE en digitale fabricage, op basis van een open samenwerkingsplatform.
 
Krachtcentrales
Siemens PLM Software levert oplossingen aan de energiesector voor het ontwikkelen van industriële installaties en het lifecycle-beheer en onderhoud van kritieke bedrijfsonderdelen.
 
Nuts- & infrastructuurbedrijven
Oplossingen voor nuts- en infrastructuurbedrijven ten behoeve van het beheer van installaties in het veld via één geïntegreerd platform.
 
AEC-services
De hoogte van investeringen in de nutssector neemt toe. Innovatieve bedrijven gebruiken PLM voor het lifecyclebeheer van complexe bouwprojecten.
 
Meer informatie over Energy and Utilities op Siemens PLM Software website.