Medische apparatuur en farmaceutische producten PC mask
Share to linkedin Twitter

 

Siemens PLM Software levert oplossingen aan grote bedrijven voor medische apparatuur en aan de farmaceutische industrie, die product lifecycle management (PLM) toepassen om hun productontwikkeling te optimaliseren. Deze beproefde maar flexibele oplossingen versnellen het innovatieproces bij het ontwikkelen van farmaceutische producten en medische apparatuur. Ze verlagen de kosten en helpen bij het naleven van wereldwijde regelgeving, waaronder de FDA compliance-eisen.
 
Cardiovasculaire & neurologische implantaten
De ontwikkeloplossingen van Siemens PLM Software voor cardiovasculaire en neurologische implantaten bewaken de productkwaliteit en de compliance-eisen, en maken volledige traceerbaarheid mogelijk.
 
Drogisterij- & zelfzorgproducten
Verkort uw aanlooptijden en productiekosten terwijl u innovatie, kwaliteit en compliance verhoogt met de ontwikkeloplossingen van Siemens PLM Software voor drogisterij- & zelfzorgproducten.
 
Medische instrumenten & apparatuur
Met de Siemens PLM Software oplossingen voor het ontwerpen en ontwikkelen van medische apparatuur verhoogt u de innovatie en kwaliteit, verlaagt u de kosten en voorkomt u problemen met het compliancebeheer.
 
Orthopedische & tandheelkundige implantaten
Met Siemens PLM Software oplossingen kunnen bedrijven orthopedische en tandheelkundige implantaten van hoge kwaliteit maken die voldoen aan de FDA compliance-eisen, en kunt u innovatieve, cliëntspecifieke implantaten ontwikkelen.
 
Toeleveranciers voor ziekenhuizen & medische instellingen
De Siemens PLM Software ontwikkeloplossingen voor toeleveranciers aan ziekenhuizen en medische instellingen maken kwaliteitsborging en compliance mogelijk.

 

Meer informatie over Medical Devices and Pharmaceuticals op Siemens PLM Software website.