Nieuws & Events PC mask
Share to linkedin Twitter
cards PLM Solutions neemt deel aan Techni-Show 2012

cards PLM Solutions neemt deel aan Techni-Show 2012

Van 13 t/m 16 maart 2012 is cards PLM Solutions aanwezig op de vakbeurs Techni-Show in de Jaarbeurs Utrech in hal 11, stand D038 (op de Siemens PLM Software stand)

cards PLM Solutions demonstreert op de Techni-Show haar gehele PLM-software portfolio. Maak kennis met onder andere Teamcenter, NX, Tecnomatix, Cortona 3D, dé CAD/CAM/CAE en PDM oplossingen in de markt. Aan de hand van productdemonstraties van de Siemens PLM Software kunt uervaren dat het niet alleen belangrijk is om het juiste product, maar ook het product juist te produceren.

Wij nodigen u graag uit voor één van onze productdemonstraties. U kunt zich hieronder voorregisteren. Tevens kunt u zich hier aanmelden voor de digitale nieuwsbrief, met daarin het laatste nieuws over Techni-Show.

Stuur ons een email naar events@cards-group.com en ontvang gratis uw persoonlijke registratie code. Register uzelf eenvoudig met deze code op http://www.technishow.nl/nl-NL/Bezoeker/Registratie.aspx . U ontwangd uw gratis toegangsbadge t.w.v. 35 euro per post.

Over Techni-Show

Techni-Show is de grootste en belangrijkste vakbeurs van de Benelux op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen, toebehoren en hulpmiddelen. Editie 2010 was goed voor bijna 45.000 bezoekers. In deze hectische tijden is het bijzonder efficiënt om in 4 dagen uw hele netwerk te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen. Er zijn in de volgende editie in 2012 veel activiteiten en deze hebben één gemeenschappelijk kenmerk: actualiteiten en noviteiten presenteren uit de hele breedte van de branche!

Voor meer informatie kunt u kijken op www.technishow.nl