Nieuws & Events PC mask
Share to linkedin Twitter
cards PLM Solutions neemt deel aan Vision, Robotics & Mechatronics 2013

cards PLM Solutions neemt deel aan Vision, Robotics & Mechatronics 2013

Op 22 en 23 mei is cards PLM Solutions aanwezig op de vakbeurs Vision, Robotics & Mechatronics in de Koningshof te in Veldhoven (stand 12).
 
cards PLM Solutions demonstreert op het evenement Vision, Robotics & Mechatronics enkele Siemens PLM software programma’s. Maak kennis met onder andere Process Simulate Robotics,  RobCad ™ en Robot Expert. Aan de hand van productdemonstraties van de Siemens PLM Software kunt u ervaren dat het niet alleen belangrijk is om het juiste product, maar ook het product juist te produceren. 
 
Met Process Simulate Robotics kunnen assemblageprocessen, menselijke bediening en mechanische procedures met betrekking tot gereedschappen, apparaten en robots worden gesimuleerd. Process Simulate Robotics is volledig geïntegreerd met het Teamcenter® platform. 
 
Siemens Tecnomatix ® RobCad ™ software zorgt voor het ontwerp, simulatie, optimalisatie, analyse en off-line programmering van robotgestuurde productie processen.
 
Met Siemens RobotExpert kunnen gebruikers robottoepassingen ontwerpen, simuleren, optimaliseren en offline programmeren. RobotExpert maakt het mogelijk om programmeerwerk virtueel uit te voeren en de duur van robothandelingen te verkorten.
Wij nodigen u graag uit voor één van onze productdemonstraties. De toegang is gratis.
 
Over Vision, Robotics & Mechatronics 
Vision, Robotics & Mechatronics is de belangrijkste vakbeurs met congres voor (machine) vision, robotica en mechatronica in de High Tech regio's van Nederland, België en Duitsland.
 
Wat vindt u op Vision, Robotics & Mechatronics?
  • RoboNED Conference 2013
  • Innovaties en oplossingen van vision systemen, robotica, motion control, sensoren en machineautomatisering
  • Expositie met de belangrijkste organisaties uit dit vakgebied
  • Slimme oplossingen voor industriële en niet-industriële toepassingen
  • Netwerkmogelijkheden met toonaangevende bedrijven, kennisinstellingen en eindgebruikers
  • Uitgebreid lezingenprogramma
Openingstijden : 9.30-17.00 uur
 
Voor meer informatie kunt u kijken op Vision, Robotics & Mechatronics website.