Nieuws & Events PC mask
Share to linkedin Twitter
cards PLM solutions neemt samen met IPA-PS deel aan de Industriele Week 2008

cards PLM solutions neemt samen met IPA-PS deel aan de Industriele Week 2008

De Industriele Week van 30 September tot 3 Oktober Jaarbeurs Utrecht

Samen met onze partner IPA projects & services zullen we deelnemen aan Industrie en & ICT die deel uitmaakt van de Industriele Week die vanaf 30 September tot en met 3 Oktober gehouden zal worden in de Jaarbeurs in Utrecht.

Op 3 Oktober zal Gert Nomden (consultant cards PLM Solutions) samen met Hans Totte (IPA Projects & Services) een lezing houden over:

- Simulatie, de brug naar continue procesverbetering -

Een lezing van cards PLM Solutions (drs. Gert Nomden) en IPA Projects & Services (Dhr. Hans Totté) over het analyseren en optimaliseren van productiesystemen met behulp van simulatie. Eerst wordt toegelicht wat simulatie inhoudt en wat het voordeel is van virtueel testen van een proces nog voor de praktijkrealisatie. Voorbeelden van simulaties worden gegeven in relatie tot het softwarepakket Plant Simulation (fabrikant Siemens PLM Software). Ook wordt simulatie gepositioneerd naast andere methoden als bijvoorbeeld rekenwerk en benchmarking. Daarna wordt besproken hoe de virtuele en de werkelijke situatie interactief met elkaar gekoppeld kunnen gaan worden en tot continue procesverbetering kunnen bijdragen. Dit wordt aangevuld met praktijkvoorbeelden.