Nieuws & Events PC mask
Share to linkedin Twitter
Cortona3D introduceert RapidAuthor 6.0

Cortona3D introduceert RapidAuthor 6.0

De continue verbetering van de Cortona3D tools heeft ertoe geleid om dat er een geïntegreerd product wordt gelanceerd, RapidAuthor genaamd.

Cortona3D introduceert RapidAuthor 6.0

Eén product voor al uw after-markt documentatie

De continue verbetering van de Cortona3D tools heeft ertoe geleid om dat er een geïntegreerd product wordt gelanceerd, RapidAuthor genaamd. Het product omvat de volgende reeds succesvolle Cortona3D producten:

  • RapidCatalog
  • RapidManual
  • RapidLearning
  • RapidWorkinstructions

Cortona3D RapidAuthor 6.0 stelt u in staat om after sales materiaal efficiënt te genereren zoals interactieve onderdelen catalogussen, maintenance manuals, werkinstructies en training materiaal.

Schrijf nu in voor een on-line demonstratie op woensdag 16 maart 2011 om 16:30 uur een duurt slechts 60 minuten.

Deze webinar geeft u inzicht in de nieuwe features en verbeteringen van de tools. Twee specifieke features zullen getoond worden:

  • Verbetering in 2D publicaties: Met RapidAuthor 6.0 worden 2D visualisaties automatisch up to date gehouden. De Cortona2D Viewer heeft een verbeterde performance en visualisatie.
  • Verbetering publiceren van tekst: Met de nieuwe features kan men XML tekst simultaan creëren met de visualisaties en beide synchroniseren. Tevens is de opmaak en output ervan volledig naar eigen wensen in te richten.

Meldt u aan voor dit webinar en leer hoe u sneller en effectiever tot een hogere kwaliteit van uw product manual kunt komen.