Nieuws & Events PC mask
Share to linkedin Twitter
Cortona3D’s eerste webinar in het Nederlands

Cortona3D’s eerste webinar in het Nederlands

Bespaar tijd en geld met het creëren van technische documentatie 
 
Volg het op donderdag 13 december 2012 om 10:00 GMT +1  
 
In het kielzog van de huidige wereldwijde financiële crisis zijn kostenbesparingen cruciaal voor elke organisatie. De kosten voor het produceren van technische documentatie zijn aanzienlijk, maar ze zijn ook een essentiële vorm van communicatie met uw klanten en ze brengen tevens duurzame bronnen van inkomsten voor uw bedrijf op.
 
Stel je voor, er was een oplossing die in staat is technische communicatie sneller, kosteneffectiever en het efficiënter  te produceren, die interactief is en uw klant de onderdelen die ze nodig hadden sneller te laten identificeren, het opleiden van onderhoudspersoneel efficiënter te maken en klanten up-to-date houden met onderhoudshandleidingen.
 
Cortona3D's RapidAuthor oplossing hergebruikt uw bestaande Engineering en Manufacturing 3D CAD-gegevens voor de snelle en eenvoudige productie van productdocumentatie. 
Het is een interactieve omgeving met drill down navigatie die de gebruikerservaring verbetert, versnelt het proces van het creëren en verhoogt de nauwkeurigheid.
 
In deze sessie zullen we u laten zien hoe productdocumentatie een drijvende kracht kan zijn voor efficiëntie en een meer effectieve manier om de productiekosten te verlagen,  het verhogen van de klanttevredenheid en verhoging van inkomsten.
 
De sessie agenda heeft als inhoud:
  • Business case voor interactieve onderdelencatalogus
  • Een overzicht van de Cortona3D RapidAuthor Solution, waaronder een live demonstratie en het laten zien van voorbeelden:
  • Snel importeren en het linken van 3D-geometrie en onderdelen 'BOM' lijsten
  • Importeren en hergebruiken van 2D-content
  • Snelle productie van interactieve documentatie op het web en naar PDF
  • Hoe associëren van onderdelen naar interactieve 3D-modellen en 2D-diagrammen tevredenheid van de gebruiker verbetert
  • Case studies van klanten die gerealiseerd zijn en de significante voordelen aantonen van interactieve 3D-documentatie gemaakt met Cortona3D RapidAuthor
 
Volg ons voor slechts 45 minuten voor onze eerste Nederlandse webinar samen met onze partners cards PLM Solutions en hoe we de ontwikkeling van hogere kwalitatieve gebruikersdocumentatie van uw producten sneller te begrijpen.
  
Uw presentator van cards PLM Solutions:
Björn Hoeven