Nieuws & Events PC mask
Share to linkedin Twitter
Siemens biedt gratis proefversie van Tecnomatix Plant Simulation en RobotExpert Digital Manufacturing Software

Siemens biedt gratis proefversie van Tecnomatix Plant Simulation en RobotExpert Digital Manufacturing Software

 

Siemens PLM Software biedt proefversies aan vanTecnomatix® Plant Solution en RobotExpert voor een periode van dertig dagen. De software wordt gratis beschikbaar gesteld zodat fabrikanten eenvoudiger kunnen evalueren of deze technologieën van waarde zijn voor hun organisatie.
 
Terugkoppeling vanuit de industrie laat zien dat met het gebruik van de simulatiesoftware de productiviteit van het logistieke systeem met twintig procent kan worden verhoogd.
 
Fabrikanten kunnen met de software leren hoe de efficiency van hun  bedrijfsprocessen verbeterd kan worden met het gebruik van Tecnomatixdigitale productie applicaties.
 
Plant Simulation is toonaangevende software op het gebied van logistieke planning en productie analyse. Plant Simulation is een object-georiënteerde en 3D-modeling tool die wordt gebruikt voor het uitvoeren van simulaties en value stream mapping. (Waarde Stroom Analyse) RobotExpert is eenvoudig te gebruiken software voor robotsimulatie en offline programmering. De oplossing helpt fabrikanten om industriële robotsystemen efficiënt te gebruiken. De software optimaliseert de robotprocessen waardoor de setup-tijd van het systeem wordt verminderd, downtime wordt gereduceerd en de doorvoer voor de werkvloerrobots verhoogd.
 
De gratis 30-dagen licenties van Plant Simulation en RobotExpert zijn per direct beschikbaar. Op de websites zijn de licenties aan te vragen: 
 
Gratis proefversie Plant Simulation >