Nieuws & Events PC mask
Share to linkedin Twitter
Gratis studentenversie van Tecnomatix Plant Simulation Software

Gratis studentenversie van Tecnomatix Plant Simulation Software

Siemens PLM Software blijft investeren in onderwijs door wereldwijd gratis studentenversies aan te bieden. Per direct beschikbaar.

’s-Hertogenbosch, 1 augustus 2012 - Siemens PLM Software introduceert een gratis studentenversie van de productiesimulatie-oplossing uit het Tecnomatix® portfolio. De introductie maakt deel uit van de voortdurende investering van Siemens PLM Software in het onderwijs. Voltijd- en deeltijdstudenten van ieder opleidingsniveau kunnen de digitale productie-applicatie gratis downloaden en hiermee de vaardigheden ontwikkelen waar binnen de wereldwijde productie-industrie veel behoefte aan is.
 
Productiesimulatie is een 3D-visualisatie en discrete event simulatiesoftware. De studentenversie kan geïnstalleerd worden op computers die draaien op het Microsoft Windows®-besturingssysteem en stelt hen in staat om snel en eenvoudig logistieke modellen te creëren. Zij kunnen hierbij gebruik maken van ingebouwde object libraries om productstromen, de inzet van resources en processen te optimaliseren. Het digitale model stelt studenten in staat om experimenten uit te voeren en ‘wat als-scenario’s’ uit te werken terwijl zij de beschikking hebben over uitgebreide analyse tools, statistische modellen en grafieken om verschillende productiesituaties te evalueren. Op basis van deze analyses zijn zij in staat om snel, betrouwbare beslissingen te nemen over de productieplanning.
 
De studentenversie van Plant Simulation is niet overdraagbaar en is niet bedoeld voor commercieel gebruik. De studentenversie kan hier worden gedownload.
 
Tecnomatix Plant Simulation Student Download brochure