Nieuws & Events PC mask
Share to linkedin Twitter
Maintenance NEXT / 12-13-14 april 2011

Maintenance NEXT / 12-13-14 april 2011

Een gevestigde vakbeurs voor onderhoudsprofessionals, voorheen bekend als Industrial Maintenance.

 

De technologie- en onderhoudsexpo Maintenance NEXT is een gevestigde vakbeurs voor onderhoudsprofessionals, voorheen bekend als Industrial Maintenance. De onderhoudsbranche laat van 12 t/m 14 april 2011 zien hoe de toekomst van onderhoud eruit ziet.


Met dynamische presentaties van exposanten, tastbare technologie-exposities en sector-overstijgende kennisuitwisseling. Passie voor techniek staat op alle fronten centraal. Feitelijke onderhoudshandelingen worden in veel gevallen eenvoudiger, de concepten worden ingewikkelder en de technologie innovatiever. Of het gaat om handen of hersenen, elke onderhoudsprofessional wil geïnspireerd worden met nieuwe inzichten en toepassingen.

Maintenance NEXT stelt innovatieve technologie centraal op de beursvloer en bevordert kennisuitwisseling tussen beslissers uit vele branches. Onderhoud gaat immers dwars door alle technische sectoren heen.
Met meer technologie, meer inspiratie en meer interactie biedt Maintenance NEXT een perfecte ontmoetingsplaats voor onderhoudsprofessionals om hun passie voor techniek te delen.

cards PLM Solutions zal aanwezig zijn in HAL 1, stand 1312