Nieuws & Events PC mask
Share to linkedin Twitter
Metapro Network Event 2012

Metapro Network Event 2012

cards PLM Solutions staat 1 en 2 februari a.s. op Metapro Network Event te Kortrijk Xpo (B) op de Siemens PLM Software business lounge stand E21 BL.

Wat is Metapro Network Event?

Het Metapro Network Event 2012 is een nationaal tweedaags platform voor leveranciers, klanten en groeperingen om elkaar te ontmoeten op een gezellige manier, binnen een zakelijke context.

Grote en middelgrote ondernemingen, gevestigde waarden en starters, actief in het leveren van technologie, machines, gereedschappen, software alsook de diverse toeleveranciers binnen de metaalverwerkende nijverheid zijn welkom als exposant op het Metapro Network Event te Kortrijk Xpo.

Op woensdag 1 en donderdag 2 februari 2012, telkens van 14 tot 21 uur, komt iedere relevante speler wel een kijkje nemen in Hall 4 van Kortrijk Xpo.

Bezoekers op Metapro Network Event: fabrikanten en leveranciers van technologie, tools en machines voor plaatbewerking, verspaning, lassen, oppervlaktebehandeling, subcontractors voor producerende ondernemingen, software, IT, onderhoud, engineering en dienstverlening gerelateerd aan metaalbewerkingstechologie, interne logistiek, scholen, opleidingscentra, vakverenigingen, overheden.

Meer info: http://www.metapronetworkevent.be/