Nieuws & Events PC mask
Share to linkedin Twitter
NX12 Launch Event

NX12 Launch Event

cards PLM Solutions nodigt u graag uit voor het NX12 Launch Event op dinsdag 3 oktober a.s. bij het Conference Center op de High Tech Campus te Eindhoven. 

Dit jaarlijkse event organiseren wij in samenwerking met Siemens PLM Software en met trots presenteren we Land Rover Ben Ainslie Racing (BAR) als keynote. Land Rover BAR is bekend van de America’s Cup zeilrace en zijn oprichter, de Olympisch zeilkampioen Sir Ben Ainslie.

Kom luisteren naar de inspirerende keynote sessie van Simon Schofield, de Design Manager van Land Rover BAR. Hoor hoe hij en zijn team NX en Teamcenter inzetten om aan de top te blijven binnen de zeilsport. In de middag hebben wij 3 sessies waarin er dieper wordt ingegaan op de thema’s ‘Design’, ‘Simulation’ en ‘Manufacturing’. Parallel hieraan is er een ‘Open Tour’ waarin er verschillende stands zijn met onderwerpen als Requirements Management, Product Lifecycle Management, Additive Manufacturing, en velen meer. Daarnaast zijn onze experts op het gebied van ‘Design’, ‘Simulation’ en ‘Manufacturing’ ook aanwezig tijdens de Open Tour. Zo kunt u naast de thema sessies met hen in contact komen. 

Tevens biedt het evenement u een uitstekende gelegenheid om (mede)gebruikers te ontmoeten en in contact te treden met onze consultants. Noteer alvast de datum in uw agenda, en ... hopelijk tot dan! 

 
Registreer nu!
 
 
Datum  Dinsdag 3 oktober 2017   Agenda     Ontvangst 9.00 uur
        Start event 9.30 uur
Locatie Conference Center   Keynote Land Rover BAR 10.15 uur
  High Tech Campus 1     What's new in 12? 11.00 uur
  5656 AE Eindhoven     Lunch 12.15 uur
        Breakout sessies 13.30 uur
 Contact  Tel: +31 499 371 990     Netwerk borrel 16.15 uur
  E-mail: events@cards-group.com        
 
 
Impressie van het NX11 Launch Event 2016 
 
 
 
Voorproefje van Land Rover BAR