Nieuws & Events PC mask
Share to linkedin Twitter
Prince2 Certificering cards PLM Solutions

Prince2 Certificering cards PLM Solutions

Consultants cards PLM Solutions gecertificeerd voor Prince2

Onze consultants zijn vaak betrokken bij kleine tot grote PLM projecten als team lid en sommigen ook als project leider/manager. Vaak krijgt men hier te maken met de PRINCE2 project management methodiek voor het organiseren, managen en beheersen van projecten.

Op verzoek van onze huidige klanten en gezien cards PLM kwaliteit en succes hoog in het vaandel heeft staan hebben wij de beslissing genomen om al onze consultants op te leiden in PRINCE2 foundation.

Wij kunnen u hierbij melden dat alle PLM consultants met vlag en wimpel zijn geslaagd voor het PRINCE2 Foundation examen en staan ingeschreven bij de accreditatie instelling APMG.

"Wij zijn nu in staat u nog beter van dienst te zijn."

PRINCE2 is de gestructureerde projectmanagementmethode van het Office of Government Commerce (OGC), die een van de standaards is geworden voor het organiseren, managen en beheersen van projecten. Het is een generieke benadering, gebaseerd op best practice, voor het management van alle mogelijke soorten projecten.

APMG wordt internationaal door vele overheidsorganisaties erkend als een instelling voor accreditatie, certificatie en het afnemen van examens.