Nieuws & Events PC mask
Share to linkedin Twitter
Siemens PLM Connection 2011 / 15 en 17 maart

Siemens PLM Connection 2011 / 15 en 17 maart

GETTING CLOSER...

Het is weer zover.... De 15e editie!

Eén van de grootste netwerkevenementen voor bedrijven die zich bezighouden met productontwikkeling wordt voor de 15e keer gehouden op dinsdag 15 maart in Mechelen (België) en op donderdag 17 maart in Etten-Leur (Nederland).

cards PLM Solutions nodigt u graag uit voor deze informatieve en leerzame dag, waarbij u uw wensen en ideeën rondom uw product en uw processen kenbaar kan maken en kan delen met anderen.

Naast de cards PLM Solutions stand zal ons team ook aanwezig zijn op de Cortona3D stand. Hiervan zijn we Reseller voor Benelux. Met Cortona3D kunt snel en effecient 2D/3D interactieve service/maintenance manuals, spare parts catalogussen, werkinstructies en e-learning content generen.

Tijdens deze editie concentreren we ons op het gehele PLM proces: we bespreken met u de business waar u en anderen mee te maken hebben, van de verschillende redenen voor aanschaf tot implementatie, productontwikkeling en resultaten. Onze klanten laten u, samen met ons, graag (meer) kennismaken met alle aspecten van PLM software.

Bezoek lezingen van onder andere CCM, FEI, Wärtsilä, van de Velde en AGC Automotive, of laat uw technisch updaten in één van de sessies waarin wij het gehele technische PLM proces met u doornemen.

"Getting Closer" is ons doel van de dag: kennismaking, verdieping van uw kennis, leren over processen in andere organisaties, en dat alles uiteraard onder het genot van hapje en drankjes door de dag heen.

Ook dit jaar verwachten we weer ongeveer 500 gasten in totaal. U bent van harte uitgenodigd, we zien uit naar uw komst.