Nieuws & Events PC mask
Share to linkedin Twitter
Siemens PLM Software’s business partner cards PLM Solutions nu ook reseller van NX en Teamcenter

Siemens PLM Software’s business partner cards PLM Solutions nu ook reseller van NX en Teamcenter

Siemens PLM Software heeft de partnerovereenkomst met cards PLM Solutions uitgebreid

Siemens PLM Software heeft de partnerovereenkomst met cards PLM Solutions uitgebreid. De afgelopen tien jaar richtte cards PLM Solutions zich met name op de verkoop en ondersteuning van de Tecnomatix-productlijn van Siemens PLM Software. De business partner gaat zich nu ook richten op de verkoop, (helpdesk)ondersteuning, implementatie en consultancy van de NX en Teamcenter producten.

  • Deze uitbreiding is het gevolg van een nieuwe go-to-market-strategie van de aanbieder van PLM-software. Besloten is om een segmentatie aan te brengen in de huidige NX- en Teamcenter-klanten: een deel van de NX- en Teamcenter-klanten zal bediend worden via cards PLM Solutions. Het overige deel blijft ondersteund door de Account Managers van Siemens PLM Software. Zo kan Siemens PLM Software de beste service en ondersteuning blijven bieden aan al haar klanten. De klanten zijn in een brief op de hoogte gesteld.  

  • De zusterorganisatie cards ICT Solutions zal ondersteuning bieden op het vlak van ICT voor bijvoorbeeld hardware-leveringen en NX- en Teamcenter-installaties.

  • Vanuit Siemens PLM Software zal John Holweg, ruim 22 jaar werkzaam bij Siemens PLM Software, gaan fungeren als bruggenbouwer tussen beide organisaties.