Nieuws & Events PC mask
Share to linkedin Twitter
Siemens PLM Connection Benelux 2012, “Stay Connected”

Siemens PLM Connection Benelux 2012, “Stay Connected”

Last year we got closer, now we want to stay connected

Siemens PLM Software Benelux organiseert op dinsdag 22 mei 2012 in Nuland (Nederland) en op donderdag 24 mei 2012 in Huizingen (België) het evenement Siemens PLM Connection Benelux. Voor de zestiende keer organiseert Siemens PLM Software dit netwerkevenement voor bedrijven die zich bezighouden met productontwikkeling. Gedurende de gehele dag zijn er diverse klantpresentaties te volgen en is er een expositie met meeting points en catering. Bedrijven die geïnteresseerd zijn in CAD - CAM - CAE - PDM oplossingen zijn van harte welkom op dit gratis high level evenement.

cards PLM Solutions nodigt u graag uit voor deze informatieve en leerzame dag, waarbij u uw wensen en ideeën rondom uw product en uw processen kenbaar kan maken en kan delen met anderen. Tijdens deze editie concentreren we ons op het gehele PLM proces: we bespreken met u de business waar u waar u en anderen mee te maken hebben, van de redenen van aanschaf tot implementatie, en van productontwikkeling tot resultaten.

Bezoek de lezing van bijvoorbeeld Pezy Product Development, VIRO Engineering en Picanol, of laat u technisch updaten in één van de productsessies. Ontmoet gebruikers van de software en maak kennis met ons team.

Vorig jaar was het thema ‘Getting Closer'; dit jaar willen we de relatie met u graag onderhouden en verstevigen. Het thema van dit jaar is dan ook ‘'Stay Connected''! Tevens staat de dag in het teken van
verdieping van uw kennis, leren over processen in andere organisaties en uiteraard is het programma ook uitermate geschikt voor geïnteresseerden in onze producten.

We zien uit naar uw komst.

Locaties:

Het Nederlandse evenement vindt plaats in Van der Valk Hotel Nuland.
Onze Belgische editie vindt plaats in het Siemens kantoor in Huizingen.