Cortona3D PC mask
Share to linkedin Twitter

Cortona3D is exclusief technologisch ontwikkelpartner van Siemens Industry Software. Dit partnership focust zich op een naadloze integratie van NX™, Solid Edge® en Teamcenter® met de Cortona3D software applicaties.
 
Als wereldleider in visuele communicatie, ontwikkeld Cortona3D software die zich reeds bewezen heeft op het gebied van het omzetten van 3D CAD data naar krachtige interactieve technische communicatiemiddelen. Met miljoenen gebruikers over de gehele wereld is Cortona3D, opgericht in 2000, een zelfstandige onderneming waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Ierland en de onderzoek- en ontwikkelingsafdelingen bevinden zich in  Rusland. De productenreeks bestaat uit technische documentatie, onderdelen catalogus (aftermarket parts), trainingsomgeving en documentatie voor productiebegeleiding.
 
De kosten en kwaliteitsvoordelen van deze software ondersteunen diverse bedrijfstakken als machine/apparatenbouw, vliegtuig/ruimtevaartindustrie en defensie. De software is ontwikkeld op open standaarden als XML, SGML, S100D, DITA, ATA en is en is prima te integreren in elke engineering workflow. 
 
Documentatie en werkinstructies die gemaakt zijn in 3D CAD kunnen in één derde van de normale tijdsduur en in minder dan 12,5% van de kosten worden omgezet naar Cortona3D. Cortona3D zet de ontwerp data vanuit 3D CAD, PDM en ERP om in sterke 3D handleidingen en onderdelen catalogussen. De gebruiksvriendelijke software  stelt de gebruikers in staat om zonder enige 3D ervaring tegelijkertijd simulaties en bijbehorende tekst te creëren, waarbij er veel tijd en inspanning bespaard wordt. 
 
Voordelen:
  • Het tot 70% sneller kunnen aanleveren van onderhouds- en trainingsmanuals; werk- en assemblage instructies en product catalogussen;
  • Verhoogd de meerwaarde en kwaliteit van uw product en bijbehorende klantenservice;
  • Verlaagd de ontwikkelkosten van de documentatie en training gedurende de levensduur van het product;
  • Verminderen van de kosten van onnauwkeurige vertalingen;
  • Kosten besparen door hergebruik van kennis over diverse afdelingen.
Meer informatie over  Cortona3D RapidAuthor op Cortona3D website
 

NOTE: NX™, Solid Edge® en Teamcenter® are a trademarks or registered trademarks of Siemens Product Lifecycle Management Software Inc. or its subsidiaries in the United States and in other countries.

Cortona3D: Inleidende presentatie Rapid-producten

Deze korte video gaat over de globale werking van de Cortona3D-producten voor het genereren van technische documentatie. Bekijk voor live-demonstraties van de functies de aanvullende video's als Rapid Tools Import Process, RapidLearning Demonstration Part I&II, RapidCatalog Demonstration Part I&II, RapidManual Demonstration Part I&II.

Cortona3D RapidAuthor

Korte inleiding: producten, partners

Cortona3D op mobiele apparaten

Cortona3D wordt getoond op drie apparaten met verschillende besturingssystemen - iOS, Windows Mobile en Android.

Cortona3D’s eerste webinar in het Nederlands

Bespaar tijd en geld met het creëren van technische documentatie.

Uw presentator van cards PLM Solutions: Björn Hoeven

Cortona3D overview

Cortona3D provides proven tools for transforming design data (CAD) into 'Visual Know-How' for product maintenance and training.