RapidCatalog PC mask
Share to linkedin Twitter

Een onderdelen catalogus waarin onderdelen lastig vindbaar zijn en de juiste artikelinformatie niet consistent is zorgt voor ontevreden klanten en uiteindelijk voor omzetverlaging van uw after-sales afdeling.

 

Cortona3D RapidCatalog is software die snel en makkelijk 3D interactieve, geïllustreerde onderdelen catalogussen produceert. RapidManual gebruikt uw bestaande 3D CAD data en BOM's om visualisatie en artikelen samen te laten komen in een gebruikersvriendelijke user-inteface. Geanimeerde exploded views laten uw stapsgewijs doordringen tot de kern van een product waardoor de opbouw van de assemblage duidelijk wordt. Door eenvoudige navigatie zal de gebruiker snel de juiste onderdelen vinden en bestellen waardoor u als producent verzekerd bent van een maximale omzet en klantentevredenheid.
 
Voordelen:  
  • Verhoog uw after-sales omzet en klantentevredenheid;
  • Verlaag de kosten voor het creëren en onderhouden van onderdelen catalogussen;
  • Verlaag de kosten ten gevolge van het aantal foutieve bestellingen en retourzendingen van onderdelen veroorzaakt door klanten;
  • Verlaag uw interne kosten voor klantsupport en orderverwerking, klanten kunnen zelfstandig hun onderdelen vinden en vervolgens bestellen;
  • Verhoog uw concurrentiekracht dankzij een hogere efficiency van uw after sales afdeling;
  • 2D output kan gegeneerd worden op basis van de 3D weergaven;
  • Mogelijkheid om tevens foto's toe te voegen;  
 Meer informatie over Cortona3D RapidCatalog op Cortona3D website.
RapidAuthor-demo - Onderdelencatalogi creëren deel I

Deze korte video is deel I van III over de catalogusfuncties van het RapidAuthor-pakket. U ziet hoe u direct en gemakkelijk onderdelencatalogi creëert uit 3D CAD-ontwerpgegevens.

RapidAuthor-demo - Onderdelencatalogi creëren deel II

Deze korte video is deel II van III over de catalogusfuncties van het RapidAuthor-pakket. U ziet hoe u direct en gemakkelijk onderdelencatalogi creëert uit 3D CAD-ontwerpgegevens.

RapidAuthor-demo - Onderdelencatalogi creëren deel III

Deze korte video is deel III van III over de catalogusfuncties van het RapidAuthor-pakket. U ziet hoe u direct en gemakkelijk onderdelencatalogi creëert uit 3D CAD-ontwerpgegevens.

RapidAuthor-tutorial - Doorsnedes maken met de Catalog-functie

Deze tutorial laat zien hoe de Trim Assemblies-functie wordt gebruikt om doorsnedes of opengewerkte tekeningen te maken met RapidAuthor Catalog.