CAD PC mask
Share to linkedin Twitter
Veel bedrijven zijn er zelfs met behulp van volgroeide, veelzijdige 3D CAD-technologie niet in geslaagd om hun ontwikkelprocessen aanzienlijk te verbeteren en daarmee de kosten en de duur van productcycli omlaag te brengen.
 
Veranderingen in productontwikkeling beginnen met het ontwikkelproces, dat de motor vormt van de hele productlevenscyclus: van simulatie en analyse tot het ontwerp van gereedschappen, productie, assemblage, service en ondersteuning.
 
Een nieuwe generatie ontwerptechnologie

NX™ van Siemens PLM Software biedt een nieuwe generatie design tools waarmee bedrijven hun productontwikkelingen effectiever en efficiënter kunnen maken. Toonaangevende digital ontwerp tools werken in de context van de totale produkt ontwikkeling en bieden in één beheerde omgeving een volledige integratie van het ontwerp met andere disciplines die voor het op de markt brengen van producten zorgen.

NX™-ontwerp tools zijn superieur in functionaliteit, veelzijdigheid flexibiliteit en productiviteit. NX biedt niet alleen baanbrekende technologie die nieuwe standaarden voor snelheid, prestaties en gebruiksgemak zet, maar vooral op het gebied van Synchronous Technology, de innovatie binnen PLM die feature & paramtrisch gebaseerd ontwerpen combineert met history-free ontwerpen verenigt, of om NX Active Mockup voor multi-CAD assemblageontwerp.
 
Meer informatie over CAD op Siemens PLM Software website
 
NOTE: NX™ is a trademark or registered trademark of Siemens Product Lifecycle Management Software Inc. or its subsidiaries in the United States and in other countries. 
Private PLM Cloud webinar opname

cards PLM Solutions is een samenwerking aangegaan met CSN groep om de CAD en PLM oplossingen vanuit een private cloud te kunnen aanbieden. CSN groep richt zich op de ontwikkeling van 3D CAD-VDi op basis van Citrix. Als partner van CSN groep kan cards PLM Solutions hoogwaardige virtualisatie oplossingen bieden voor Siemens NX™ software (CAD, CAM, CAE, CMM), voorheen bekend als Unigraphics®.

Siemens PLM NX Case Study: Andreani Designtrery

Andreani Design (Sondrio, Italy) is a design and styling studio that collaborates with Italian and international leaders in the automotive, motorbike, and yachting industries. With NX, this industrial design specialist significantly improves portfolio offering and operational effectiveness. English subtitles.

Siemens PLM NX case study: MET

MET SpA (Taloma, Italië) - MET is een innovatieve fabrikant van fietshelmen voor wielrenners en mountainbikers. Het gebruik van NX heeft de productontwikkelingscyclus met 50 procent verkort. Engelse ondertitels.