CAE PC mask
Share to linkedin Twitter
Dankzij simulatie, ook wel CAE of Computer-Aided Engineering genoemd, kunnen ingenieurs de prestaties van producten digitaal analyseren, voorspellen en verbeteren. Er kunnen meer ontwerpconcepten worden onderzocht, waardoor de directe kosten van dure fysieke prototypen lager worden en snellere, beter onderbouwde beslissingen kunnen worden genomen. Beter werkende producten en hogere marges zijn het resultaat. 
 
Om de waarde van simulatietoepassingen maximaal te kunnen benutten, is het van essentieel belang dat ze én zo vroeg mogelijk in het ontwikkelingsproces én gedurende het gehele proces worden gebruikt. Simcenter 3D biedt voor dit doel een uitgebreide suite met oplossingen voor digitale simulatie van de productlevenscyclus die voorzien in de behoeften van meerdere gebruikers binnen een engineeringonderneming.
 
Meer informatie over Simcenter 3D
 
NOTE: Simcenter™  is a trademark or registered trademark of Siemens Product Lifecycle Management Software Inc. or its subsidiaries in the United States and in other countries. 
CAE

Met Simcenter 3D als simulatiepakket kunnen ontwikkelaars digitaal ontwerpen, producten doorrekenen en prestaties optimaliseren. Verschillende ontwerpvarianten kunnen vooraf worden vergeleken, en dat bespaart op de directe kosten van dure fysieke prototypes en het versnelt het keuzeproces.