Manufacturing Engineering Solution PC mask
Share to linkedin Twitter

Verleg uw productie mogelijkheden stroomopwaarts
In het verleden was het erg moeilijk om de verkoop en ontwerpteams te scholen over steeds veranderende productie mogelijkheden of het integreren van ‘ontwerp voor productie’ concepten  in deze teams. De Rulestream Engineer-to-Order-oplossing van Siemens stelt productie in staat de offerte en het ontwerp van de producten vanaf het allereerste begin te beïnvloeden. De Rulestream Engineer-to-Order-oplossing maakt de toepassing van regels voor maakbaarheid in verkoop en engineering processen stroomopwaarts mogelijk, en dwingt deze vaak over het hoofd geziene mogelijkheden en beperkingen van het begin af, wat resulteert in afgeronde orders met minder fouten.
 

Het creëren van Order-specifieke productie plannen 
Het handmatig aanpassen van de productie plannen voor complexe maatwerk is duur en tijdrovend. Met de Rulestream Engineer-to-Order-oplossing, zijn hoge productiekosten en lange doorlooptijden doorgaans geassocieerd met maatwerk aanzienlijk gedaald omdat order specifieke productie documentatie automatisch wordt gegenereerd, inclusief tekeningen, EBOMs, MBOMs, routings, en gereedschap en bevestiging ontwerpen. De oplossing is in staat geautomatiseerd fabriek-specifieke productie-plannen voor bedrijven met meerdere locaties of partners te genereren.
 

Onvolledige benutting van machines en mogelijkheden
Vaak wordt er geen volledige ROI van nieuw aangeschafte, dure apparatuur gerealiseerd. Veranderingen in de productie mogelijkheden, inclusief nieuwe machines, gereedschappen en andere verbeteringen kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan het Rulestream Engineer-to-Order-systeem, zodat de gehele onderneming werkt op basis van de werkelijke mogelijkheden van de shopfloor. Interne en externe klanttevredenheid wordt verbeterd doordat de productie  eenvoudig kan bouwen aan wat is verkocht en ontworpen.
 

Click hier voor de mogelijkheden van 'Manufacturing Engineering Solution' >