Order Engineering Solution PC mask
Share to linkedin Twitter
Genererende order-specifieke modellen & tekeningen
Ontwerpen van nieuwe producten op klantspecificatie is een moeilijke taak als uw kennis niet helpt bij de totstandkoming van de unieke 3D-modellen en tekeningen. De Rulestream Engineer-to-Order-oplossing van Siemens biedt diep, bi-directionele integratie met de 3D CAD en andere bedrijfssystemen die u al gebruikt; creëer nieuwe, native CAD-modellen en tekeningen on-the-fly gebaseerd op klant eisen en beschikbare regels.

Vermindering van order reactie-tijd

Order engineers staan onder grote druk om de doorlooptijd van ontvangst van een bestelling tot de uitgifte van de opdracht naar de productie te reduceren en tevens de kwaliteit te verbeteren. De Rulestream Engineer-to-Order oplossing vermindert ontwerptijd door het automatiseren van veel routinematige beslissingen in de verwerking van klant specifieke orders, zodat uw engineering team  zich  volledig kan concentreren op het ontwikkelen van productinnovaties, nieuwe functies en nieuwe producten. Door het automatiseren van de routinematig en repetitieve engineering werkzaamheden, kan de Rulestream Engineer-to-order oplossing engineers helpen uit deze repetitieve order engineering, orderverwerking, en verkoopondersteuning taken te blijven en zich toe te leggen op innovatieve engineering.

Het wegwerken van repetitieve fouten
In het verleden was het lastig om een continue evoluerende reeks van ontwerp regels, normen, en engineering best-practices te waarborgen, bij te werken en te hergebruiken. Het gevolg hiervan was dat dezelfde fouten vaak meerdere keren werden gemaakt. Met Rulestream’s Engineer-to-Order oplossing beschikt u over een centraal, beveiligd kennisreservoir waarmee deze geleerde lessen te waarborgen zijn, om herhaling van deze fouten te voorkomen. De Rulestream Engineer-to-Order-oplossing voorziet in een gesloten verbetering-cyclus leersysteem van continue verbetering en vereenvoudiging van hergebruik van accurate, up-to-date technische kennis.