Sales Quotation Solution PC mask
Share to linkedin Twitter
Efficiënt offreren van hoog maatwerk producten
Het offreren van complexe producten vereist traditioneel een grote hoeveelheid handmatige inspanning van meerdere groepen, vooral engineering en prijs calculatie. Knelpunten ontwikkelen zich wanneer aanzienlijke product kennis is vereist om een offerte te maken. De Rulestream Engineer-to-Order-oplossing van Siemens vangt de nieuwste engineering, productie, business regels en gebruikt deze kennis in een uitvoerbare vorm om arbeidsintensieve taken te automatiseren binnen het offerteproces. Het resultaat is de mogelijkheid om consequent meer accurate offertes te produceren, in minder tijd, en omzet te verhogen.

Het genereren van ‘volledige’ voorstellen
De ontwikkeling van Sales stuklijsten, 3D-modellen en 2D tekeningen voor opname in maatwerk product voorstellen is tijdrovend en vereist waardevolle technische resources. De Rulestream Engineer-to-Order-oplossing helpt fabrikanten de klanttevredenheid te verbeteren door het verstrekken van complete tekeningen, gedetailleerde BOM’s en andere technische informatie, 3D modellen, het geven van vertrouwen aan uw klanten betreft de totale levering, omdat het order ontwerpproces is geautomatiseerd, waardoor fouten worden geëlimineerd.
 
Marge controle en accurate kennis over kosten
Traditionele prijsstelling en kostenraming technieken werken niet goed voor complexe maatwerk producten. Met de Rulestream Engineer-to-Order-oplossing, worden de werkelijke kosten van de productie en het leveren van een product op maat automatisch meegewogen op het moment van de offerte. Dit elimineert kostenraming giswerk en vervolgens de behoefte aan onvoorziene kosten posten om de winstgevendheid te waarborgen. Met nauwkeurige kosten kennis kunnen onrendabele offertes en onvoorziene kostenposten worden vermeden, resulterend in meer overwinningen van meer concurrerende prijsstellingen.