Tecnomatix® PC mask
Share to linkedin Twitter

Tecnomatix® is een uitgebreide portfolio met oplossingen voor digitale productie die innovatie bieden door alle productiedisciplines te koppelen met productengineering – van procesinrichting en –ontwerp tot processimulatie en van validatie tot uitvoering van de productie. Tecnomatix® bouwt voort op het PLM-fundament (Product Lifecycle Management), dat het Teamcenter® -productieplatform wordt genoemd, en biedt de meest veelzijdige set productieoplossingen die momenteel op de markt verkrijgbaar is.

 
Voordelen
 
Meer productiviteit bij de planning
  • U kunt gecertificeerde processen hergebruiken en de kosten voor kapitaalgoederen reduceren door processen vast te leggen in één bron van productiekennis.
  • U kunt problemen binnen productiesystemen detecteren en voorkomen die anders bij het opstarten van de productie tijdrovende en kostbare corrigerende maatregelen zouden vereisen.
  • U kunt het aantal assemblageplanningstaken, de planningstijd en de bijbehorende kosten reduceren.
  • Door informatie binnen een digitale omgeving te analyseren en te delen, krijgt u inzicht in de diverse fasen van de procesontwikkeling en in de effecten van de processen.
  • U kunt de communicatie stroomlijnen, zodat u door middel van beslissingen die op feiten zijn gebaseerd sneller kunt inspelen op de eisen van de klant.
Optimale productiviteit bij de productie
  • Door nauwkeuriger en efficiënter te plannen, kunt u de kapitaalsinvestering tot een minimum beperken en op de lange termijn een maximale ROI realiseren.
  • U kunt de time-to-volume productie verkorten door middel van analyse van de productiemogelijkheden en de procesontwikkeling voor een product.
  • U kunt de logistiek en prestaties van complete productiesystemen optimaliseren.
  • U kunt de benutting van hulpmiddelen optimaliseren en productlanceringen versnellen via beproefde oplossingen voor procesoptimalisatie die meerdere afdelingen en disciplines omvatten. 
Meer informatie over Siemens Tecnomatix® software op Siemens PLM Software website.

 

NOTE: Tecnomatix® and  Teamcenter® are a trademark or registered trademark of Siemens Product Lifecycle Management Software Inc. or its subsidiaries in the United States and in other countries.
Tecnomatix 10 overzicht

Dit is de introductiefilm voor Tecnomatix 10.

cards PLM Solutions Simulation Software

This is a video we used as advertisement at the Winter Simulation Conference in Berlin in December 2012.

Tecnomatix Manufacturing Process Management Overview

The Tecnomatix Manufacturing Process Management solution gives you the ability to manage a broad spectrum of business processes, from the early stages of design to the actual production launch.

Tecnomatix PLM MES Integration Overview

The video shows the PLM-MES integration between Teamcenter and SIMATIC IT. You will see how we can achieve seamless data flow between the engineering and shop floor departments.

Tecnomatix can solve manufacturing challenges of various industries

Tom Hoffman, director of Tecnomatix product marketing talks about how Tecnomatix can solve the manufacturing challenges of various industries.

Tecnomatix Solutions

Siemens PLM Solftware Tecnomatix Solutions