Human Simulation -Jack™ PC mask
Share to linkedin Twitter
Talloze organisaties in allerlei bedrijfstakken worden met hetzelfde probleem geconfronteerd: bij het ontwerp, de assemblage en het onderhoud van producten wordt onvoldoende rekening gehouden met de factor mens. Dat heeft een negatief effect op de kosten, doorlooptijd, kwaliteit en veiligheid. Voor steeds meer organisaties levert rekening houden met de factor mens in ontwerp, productie en onderhoud een concurrentievoordeel op. Deze organisaties werken met Jack™ om de onderstaande voordelen te behalen:
  • Kortere ontwikkelingstijd;
  • Hogere productiviteit;
  • Lagere ontwikkelingskosten;
  • Verhoogde veiligheid;
  • Verbeterde kwaliteit.
Met behulp van het modellerings- en simulatieprogramma Jack™ kunnen bedrijven binnen diverse branches de ergonomie van productontwerpen verbeteren en de manuele taken binnen een werkplek optimaliseren. Jack™ plaatst digitale ‘mensen' in een virtuele omgeving waarmee u analyses kunt uitvoeren nog voordat fysieke prototypes worden gebouwd. De menselijke modellen Jack™ en Jill kunnen aangepast worden aan de grootte van uw doelgroep. Zo kunnen technici hun conceptontwerpen beoordelen in termen van menselijke prestaties, inclusief reikwijdte, zicht, letselrisico, vermoeidheid, comfort en andere belangrijke ergonomische parameters.
 
Features:
  • Digitale proefmodellen maken en visualiseren;
  • Menselijke factoren analyseren;
  • Mensen bestuderen binnen een gesimuleerde werkplek;
  • Handmatige bewerkingen analyseren.
Nieuw: Siemens biedt 30 dagen gratis proefversie van Tecnomatix® Jack™ Human Simulation
Gratis proefversie  Jack™ >
 
Met deze gratis 30-dagen trial, leer je hoe Jack jou kan helpen om  in een vroeg stadium van het product levenscyclus, kosten en tijd te besparen, door potentiële ergonomische problemen te herkennen in product en proces ontwerp. Om je te voorzien van een aangename leer ervaring, zullen we je “how-to”tips toesturen gedurende deze trial periode. Daarnaast zul je ook toegang hebben tot Siemens Tecnomatix communitiy, waar je gesprekken kunt aangaan met onze Jack professionals en andere leden van het forum. (Deze trial is niet voorzien van onderhoud of enige andere gerelateerde software ondersteuning van onze Global Tecnical Acces Center (GTAC).
 
Meer informatie over Jack™ op Siemens PLM Software website
 
NOTE: Jack™ is a trademark or registered trademark of Siemens Product Lifecycle Management Software Inc. or its subsidiaries in the United States and in other countries.
Tecnomatix Process Simulate Human

Dit is een demonstratievideo met voice-over van het nieuwe mensmodel Jack voor vermoeidheidsanalyse.