RobotExpert PC mask
Share to linkedin Twitter
Siemens RobotExpert software is een oplossing voor robotsimulatie en -programmering voor kleine en middelgrote productiebedrijven (nieuwe onafhankelijke software oplossing helpt bedrijven om downtime van robots te minimaliseren en om de productiviteit te verhogen).
 
Siemens RobotExpert software ondersteunt industriële toepassingen zoals pick-and-place, booglassen, polijsten, lijmen en helpt bedrijven de downtime van robots te minimaliseren. De nieuwe oplossing is een uitbreiding op Siemens PLM Software's portfolio van digital manufacturing-oplossingen, waar Tecnomatix® deel van uitmaakt.
 
Nieuw: Siemens biedt 30 dagen gratis proefversie van Tecnomatix® RobotExpert
 
Industriële robots worden steeds vaker ingezet in verschillende sectoren om complexe, herhalende taken uit te voeren. Daardoor groeit de behoefte aan een kant-en-klare oplossing voor robotsimulatie en -programmering. Met RobotExpert kunnen gebruikers robottoepassingen ontwerpen, simuleren, optimaliseren en offline programmeren. In de intuïtieve 3D-omgeving kunnen handelingen van robots eenvoudig worden geoptimaliseerd. Ook is het mogelijk om schaalmodellen te maken van complete productiecellen en -systemen. RobotExpert kan worden gebruikt om de meest geschikte combinatie van gereedschappen samen te stellen voor specifieke productievereisten.
 
Industriële robots worden traditioneel vaak handmatig geprogrammeerd, wat zorgt voor downtime en suboptimale programmering. RobotExpert is een offline programmering- en simulatie-oplossing die het mogelijk maakt om programmeerwerk virtueel uit te voeren en de duur van robothandelingen te verkorten. De simulatiemogelijkheden verminderen bovendien het veiligheidsrisico voor productiepersoneel en -gereedschappen.
 
Meer informatie over RobotExpert op Siemens PLM Software website
 
NOTE: Tecnomatix® is a trademark or registered trademark of Siemens Product Lifecycle Management Software Inc. or its subsidiaries in the United States and in other countries.