Referenties PC mask
Share to linkedin Twitter
Janssen Precision Engineering

Janssen Precision Engineering

Janssen Precision Engineering B.V. (JPE) is een internationaal georiënteerde expert op het gebied van hightech engineering en mechatronica, met een speciale focus op precisiepositionering. Het bedrijf heeft een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van technologische innovatie gedurende zijn zevenentwintigjarig bestaan, wat terug te zien is in een lange lijst van patenten. Met een aanwezigheid op vier continenten, heeft het bedrijf zijn klanten over de hele wereld verspreid.

De visie van JPE om optimale waarde voor klanten te creëren, is gebaseerd op het bieden van de beste oplossingen voor positioneringsuitdagingen. Deze oplossingen zijn geavanceerde precisie-engineering en mechatronische aanbiedingen, die aansluiten bij de missie van het bedrijf om klanten producten en kennis te bieden die die verwachtingen overtreffen.
Oorspronkelijk waren de enige activiteiten van het bedrijf hoogtechnologische engineeringprojecten, die op verzoek van de klant op maat werden gemaakt. Een van deze projecten resulteerde in een product met het potentieel om een standaardproduct te worden. De ontwikkeling van dit product heeft een assortiment gecreëerd op basis van gestandaardiseerde producten. Het productassortiment is gericht op precieze positioneringstools die van toepassing zijn op wetenschappelijke onderzoek experimenten waarvoor nanometer positionerings- en positioneringstools nodig zijn die kunnen worden toegepast onder extreem lage temperaturen ("cryogeen") in een hoog vacuümomgeving.
 
Lees meer op www.janssenprecisionengineering.com>>
 
Industries
Electronics & Semiconductors
 
Solutions
NX CAD & Simcenter 3D
 
Challenges
  • Toenemende complexiteit in het ontwerp van producten
  • Het voorspellen productprestaties
  • De tolerantie van het productontwerp verbeteren
 
Keys to success
  • Het digitaliseren/valideren van de conceptfase om sneller tot een goed product te komen
  • Een geïntegreerde samenwerking tussen ontwerp en simulatie
  • Modellerings- en validatiehulpmiddelen om het proces te stroomlijnen
 
Results
  • Minder fysieke testen middels snel ontwerp en analyse van het product
  • Door het gebruik van CAE-analyses is de productkwaliteit verhoogd
  • Productontwikkelingscycli worden effectief verminderd
 
Quote
"Hoge precisie is uiterst belangrijk in onze sector om onze kwaliteitsnormen te waarborgen, we hebben de tools en ondersteuning van cards nodig om deze normen te bereiken."
 -Engineering team, Janssen Precision Engineering