Referenties PC mask
Share to linkedin Twitter
SEGULA Technologies Nederland

SEGULA Technologies Nederland

SEGULA Technologies Nederland: Let’s shape the future together 

SEGULA Technologies Nederland is als start-up begonnen in het voorjaar van 2010 op de High Tech Campus (Eindhoven). Er werken engineers met een achtergrond in de werktuigbouw of fysica. Als projectorganisatie werkt SEGULA in opdracht van OEM-ers uit o.a. de automotive, healthcare en high-tech industrie. Het bedrijf is onderdeel van Segula Technologies International (wereldwijd ruim 7000 medewerkers). Dit maakt SEGULA tot een bijzonder aantrekkelijke partner voor haar opdrachtgevers. SEGULA zoekt doorlopend naar ambitieuze technici (HBO / Universitair) die communicatief vaardig zijn.
2 grote klanten in de Brainportregio (automotive & high-tech) van Segula werken met Teamcenter (Siemens PLM). De designs waar de engineers van Segula aan werken zitten in de database van de klant en worden hier door de projectengineers van
 
Segula telkens opgehaald, bewerkt en weer opgeslagen. Segula werkt met een clientversie van Teamversie rechtstreeks op de servers van de betreffende klanten. De werkzaamheden voor deze opdrachtgevers worden uitgevoerd in de Teamcenteromgeving. Inmiddels zijn de betreffende engineers goed thuis in deze omgeving en van mening dat Teamcenter een fantastische oplossing . Het ligt in de lijn der verwachting dat Segula NL op termijn ook breder zal gaan werken met Teamcenter. 
 
www.segula.nl