Process Designer PC mask
Share to linkedin Twitter

 

Process Designer: Basics
Duur: 3 dagen 
In onze praktijkcursus Process Designer Basics leren procesontwerpers efficiënt om te gaan met knooppuntinteracties uit de product-, bewerking- en middelenstructuren.
 
Process Designer: General Assembly
Duur: 2 dagen 
In onze praktijkcursus Process Designer for General Assembly gaan de deelnemers dieper in op het geleerde in de cursus Process Designer Basics, door een project te voltooien waarvoor een assemblagelijn moet worden ontworpen inclusief de plaatsing van bewerkingsstations in de lijnopzet, allocatie van onderdelen, het handmatig en automatisch optimaliseren van de lijn en nog veel meer.
 
Process Designer: Variant Definition and Application
Duur: 2 dagen 
In onze praktijkcursus Variant Definition and Application stellen de deelnemers complexe variabelendefinities op voor verschillende scenario's, en onderzoeken ze het effect hiervan op de projectknooppunten. Ook wordt het opstellen van complexe sets aan variabelen en filters behandeld.
Achtergrondinformatie toevoegen en gebruiken voor variabelendefinities
 
Process Designer: Body-In-White Processing
Duur: 1 dag 
In onze praktijkcursus Process Designer for Body-In-white Processing gaan de deelnemers dieper in op het geleerde in de cursus Process Designer Basics. De deelnemers voltooien tevens een project waarin een carrosserielijn wordt ontworpen inclusief het toewijzen van bewerkingsstations en onderdelen, lasposities, nulpunten en nog veel meer.

 

Aanmelding

Aanmelding dient schriftelijk te geschieden doormiddel van een volledig ingevuld en ondertekend registratie formulier te versturen per post of per FAX naar bovenstaand adres. Het registratie formulier kunt u bij het hierboven genoemde telefoonnummer aanvragen maar telefonisch kan men alleen reserveren.

 

Bevestiging

Na aanmelding ontvangt U een schriftelijke opdrachtbevestiging inclusief alle voorinformatie betreffende de training. Als 5 werkdagen voor de aanvang van de training niet meer dan 2 personen officieel staan ingeschreven dan heeft cards PLM Solutions het recht deze te verplaatsen of te annuleren. Dit gebeurt altijd in overleg met de ingeschrevenen.

 

Kosten

Op aanvraag. Indien meer dan 2 personen van een onderneming deelnemen is er een korting van toepassing.

 

Inbegrepen

Voor de trainingen die bij ons intern plaatsvinden is het navolgende inbegrepen:

  • Trainer

  • Passende en rustige ruimte

  • Werkstations

  • Lunch en Koffie/thee/fris gedurende de dag

  • Certificaat

  • Annulering

Alleen schriftelijke annuleringen worden geaccepteerd. De volgende kosten worden in rekening gebracht indien niet tijdig voor de aanvang van de training wordt geannuleerd:

  • 20 to 30 werkdagen voor aanvang, 20% van het totale factuurbedrag
  • 10 tot 20 werkdagen voor aanvang, 50% van het totale factuurbedrag
  • < 10 werkdagen voor aanvang, 100% van totale factuurbedrag

Trainingstijden Van 09:00 - 16:30 uur