Process Simulate PC mask
Share to linkedin Twitter

 

Process Simulate: Basic Robotic Simulation
Duur: 5 dagen 
De cursus Process Simulate Basic Robotic Simulation laat stap voor stap zien hoe u basissimulaties en bewegingsanalyses maakt voor automatiseringsrobots. Deze cursus is bedoeld voor iedereen die basissimulaties en bewegingsanalyses wil leren maken van automatiserings¬robots met Process Simulate op eMS.
 
Process Simulate: Intermediate Robotics (CEE)
Duur: 4 dagen 
De cursus Process Simulate on eMS Intermediate Robotics (CEE) gaat in op de basisprincipes van event-based robotsimulaties en het gebruik van de Cyclic Event Evaluator (CEE). Deze CEE werkt als een PLC, en kan via logica de voortgang van de meeste robotsimulaties regelen.
 
Process Simulate: Advanced Robotics (OLP)
Duur: 3 dagen 
In de cursus Process Simulate Advanced Robotics leren de deelnemers omgaan met de niet-alledaagse simulatiefuncties voor geautomatiseerde processen zoals geavanceerde event-based simulaties, realistische robotsimulaties (RRS), RCS (Robot Controller Software), ESRC (Emulated Robot Specific Controllers) en het up- en downloaden van robotprogramma's (OLP) ter uitvoering op een echte robot. Ook zullen enkele aanpassingsvoorbeelden worden behandeld.
 
Process Simulate: Human Simulation
Duur: 5 dagen 
De cursus Process Simulate on eMS Human Simulation laat stap voor stap zien hoe u Process Simulate gebruikt voor het creëren van menssimulaties, voor het controleren van de ergonomie en voor bewegingsanalyses.
 
Process Simulate: Part Flow Simulation
Duur: 4 dagen 
De cursus Part Flow Simulation laat stap voor stap zien hoe u Process Simulate gebruikt voor het creëren van onderdelenstroomsimulaties.

 

Aanmelding

Aanmelding dient schriftelijk te geschieden doormiddel van een volledig ingevuld en ondertekend registratie formulier te versturen per post of per FAX naar bovenstaand adres. Het registratie formulier kunt u bij het hierboven genoemde telefoonnummer aanvragen maar telefonisch kan men alleen reserveren.

 

Bevestiging

Na aanmelding ontvangt U een schriftelijke opdrachtbevestiging inclusief alle voorinformatie betreffende de training. Als 5 werkdagen voor de aanvang van de training niet meer dan 2 personen officieel staan ingeschreven dan heeft cards PLM Solutions het recht deze te verplaatsen of te annuleren. Dit gebeurt altijd in overleg met de ingeschrevenen.

 

Kosten

Op aanvraag. Indien meer dan 2 personen van een onderneming deelnemen is er een korting van toepassing.

 

Inbegrepen

Voor de trainingen die bij ons intern plaatsvinden is het navolgende inbegrepen:

  • Trainer

  • Passende en rustige ruimte

  • Werkstations

  • Lunch en Koffie/thee/fris gedurende de dag

  • Certificaat

  • Annulering

Alleen schriftelijke annuleringen worden geaccepteerd. De volgende kosten worden in rekening gebracht indien niet tijdig voor de aanvang van de training wordt geannuleerd:

  • 20 to 30 werkdagen voor aanvang, 20% van het totale factuurbedrag
  • 10 tot 20 werkdagen voor aanvang, 50% van het totale factuurbedrag
  • < 10 werkdagen voor aanvang, 100% van totale factuurbedrag

TrainingstijdenVan 09:00 - 16:30 uur